Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
   Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: Тъмната страна на зодия Лъв

     " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Тъмната страна на нейно величество зодия Лъв.
Прочетете още
 

Естественото наличие на Лъв, ръководен от Слънцето, е величествено. Лъвовете си мислят: „ Мога да наподобявам могъщ пред другите, които не схващат държанието ми “. Ако решите обществено да подкопаете егото на Лъва, подгответе се за някакъв режещ отговор. Няма да ви стане прелестно, но Лъвът ще бъде предан и любящ другар, в случай че имате смелостта да вървите до него.

Слънчевото затъмнение при Лъвовете

Лъвовете попадат в мрачни настроения, когато се усещат изгорени, нежни и обладани от извънредно възприятие на скука. Някои от тъмните страни са свързани с пресиленото самочувствие. Лъвът споделя: " С кого мислиш, че си имаш работа? "   

Буквалният знак на Слънцето (планетарен шеф на Лъв) изписва противоположната страна - тъмнината. Усещането е тягостно-тъмно, като че ли слънцето е изтрито от небето. Един Лъв може да разсъждава из тъмните си ъгли, в сравнение с е належащо, това интензивно възприятие може да се пояснява неправилно като драма. И какво предизвиква мрачното въодушевление? Това са измяната и да бъдеш на първо място подиграван.

Той, негово величество Лъвът - това е шефът, който си приписва заслугите за всичко, което личният състав прави и е в непрекъснат режим на самореклама. Известно е, че Лъвовете са великодушни, само че също по този начин са и доста конкурентни. Друга линия от тъмните страни на Лъва е злорадството - вътрешно усмихване, когато шансът на другите е изтърван. По-лошо е, когато се държат по този начин, като че ли съжаляват, и това е прекомерно неискрено.

Всичко в Лъва е грандиозно, крещящо, ефектно и трагично, в това число тъмната му страна. Когато Лъвовете са положителни, те са доста, доста положителни, само че когато са неприятни, те са ужасни. Лъвът преминавайки в зоната на здрача си - тъмната страна, може да се трансформира в едно от най-неприятните човешки същества, които можете да си визиите.

Лъвът е горделив, тъй че това е различен колорит от тъмната му страна, която го довежда до прекаленост - надменност, суетност, самовглъбяване. Мрачното държание е невъзможността да се оправи с грешките си. Лъвът е огнен знак, с доста натурален възторг. Но огнените знаци могат да прегорят и да станат нежни, чувствайки се разпръснати и нестимулирани.

Лъвът има супер нежно его, приема всичко персонално и може да стане засегнат и сърдит при най-малкия знак на пренебрежение. Когато това се случи, Лъвовете губят царственото си хладнокръвие, стават трагично свирепи и метафорично казано са подготвени на ликвидиране. Те няма да губят време в размисъл дали да се опитат възмездие, единствено ще обмислят какъв тип възмездие да подхващат.

Лъвът може да се изтощи прочувствено, в случай че няма кой да го накара да се усеща значим. Тогава на помощ идва любовта към себе си, да направи това, което ще утоли жаждата му и в това време още веднъж ще разпали огъня на пристрастеността.

Написаното нагоре се основава единствено на общи черти от държанието на Лъва. Само цялостният хороскоп на съответен представител от зодия Лъв, може да разкрие планетите в знаците, които да подтиснат или даже да анулират някой от тези по-тъмни черти на характера на Лъва.

Осъзнатият Лъв има просветеност, която му е нужна, с цел да преодолее умишлено и интензивно по-тъмната си страна и да се трансформира в убеден, великодушен, занимателен и на всички места хубав, ослепителен човек, какъвто е роден да бъде. Всеки Лъв е повече от Лъв!

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР